[Ulotka. Incipit] Der Vorstand der Naturforschenden Gesellschaft hat in der außerordentlichen Sitzung ... - Naturforschende Gesellschaft (Gdańsk). (Danzig : [wydawca nieznany], 1909)
Druk dotyczący organizacji obserwatorium astronomicznego w Gdańsku.
Keywords: Naturforschende Gesellschaft (Gdańsk).; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne