Aleja Leningradzka / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia ul. Podwale Przedmiejskie (dawniej Aleja Leningradzka), widok w kierunku wiaduktu na skrzyżowaniu z ul. Okopową, 1987 r.