[Afisz. Incipit] Obywatele! W dniu 27 czerwca 1948 r. na terenie miasta Lęborka odbędzie się uroczystość wręczenia sztandaru brygadzie W.O.P-u ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z prorgramem uroczystości.