"Księga pamiątkowa 42 Pułku Piechoty im. gen. J. H. Dąbrowskiego" praca pod redakcją Krzysztofa Filipowa ; aut. tekstów Urszula Kraśnicka, Piotr Siliniewicz / [Marek Gajewski]. - Gajewski, Marek (1971- ).
Recenzja książki.