"Księga pamiątkowa 42 Pułku Piechoty im. gen. J. H. Dąbrowskiego" praca pod redakcją Krzysztofa Filipowa ; aut. tekstów Urszula Kraśnicka, Piotr Siliniewicz - Gajewski, Marek (1971- ). (2000)
Recenzja książki.
Nazwa aut. recenzji pod tekstem.
Keywords: Polska. -- Wojsko Polskie (1918-1939). -- 42 Pułk Piechoty im. gen. J. H. Dąbrowskiego; Książki -- recenzje -- 1990-.