666 stron o Chopinie - Kofin, Ewa (1931-2021).; Zieliński, Tadeusz Andrzej (1931-2012). (1994)
Recenzja książki: Chopin : życie i droga twórcza / Tadeusz Andrzej Zieliński. Kraków, 1993.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.