Dr. And Mrs. Norman Shaftel And Family : Prosperity Peace And Health 1964 / E. R. V. - Reitsma-Valença, Engelien (1889-1981) ([wydawca nieznany], 1964)
Tancerka wydmuchująca serpentyny, wzdłuż krawędzi napis: Prosperity Peace And Health 1964 Dr. And Mrs. Norman Shaftel And Family. U dołu ołówkiem incjały artystki: E. R. V.