Dr. And Mrs. Norman Shaftel And Family : Prosperity Peace And Health 1964 - Reitsma-Valença, Engelien (1889-1981).; Shaftel, Norman (1915-1998). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1964)
Tancerka wydmuchująca serpentyny, wzdłuż krawędzi napis: Prosperity Peace And Health 1964 Dr. And Mrs. Norman Shaftel And Family. U dołu ołówkiem incjały artystki: E. R. V.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artystki.
Keywords: Ekslibrisy lekarzy; Ekslibrisy -- Holandia -- 1945-1970.