Jahresbericht des Internationalen Vereins der Freundinnen junger Mädchen zu Danzig 1928. (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Raport organizacji pomagającej ubogim kobietom przybywającym do Gdańska.
Keywords: Kobiety -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne