Uit De Boekerij Van Hendrik Couvret / R. - Rueter, Pam Georg (1906-1998) ([wydawca nieznany], 1958)
W kole litery H. C. między nimi wąż oplatający kij i dwa skrzyżowane kije hokejowe, wokoło napis: Uit De Boekerij Van Hendrik Couvret. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.