Mała reforma - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" Kombinatu Metalurgicznego Huta "Katowice" (Dąbrowa Górnicza). ([S.l. : s.n., 1983)
Plakat-karykatura na reformy lat 80.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- plakaty; Polska -- polityka i rządy -- 1970-1981 -- karykatury i rysunki humorystyczne