Bekanntamachung : Durch Urteil des Feldgerichts in Lüttich [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1915)
Afisz ogłaszający wyrok śmierci na obywatelu Belgii za szpiegostwo z 20 czerwca 1915 r.