Bekanntamachung : Durch Urteil des Feldgerichts in Lüttich [...] - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917). (Brüssel : [s.n.], 1915)
Afisz ogłaszający wyrok śmierci na obywatelu Belgii za szpiegostwo z 20 czerwca 1915 r.
Tekst równol. w jęz. niem., hol. i fr.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty