[Afisz. Incipit] Leśna Opera 3 Koncerty Symfoniczne poświęcone twórczości polskiej ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o 3 koncertach w Operze Leśniej w Sopocie: 28.07.1946 r. Latoszewski - Sztompka - Janowski, 4.08.1946 r. Górzyński - Wroński, 11.08.1946 r. Wodiczko - Dubiska.