[Afisz. Incipit] Leśna Opera 3 Koncerty Symfoniczne poświęcone twórczości polskiej ... - Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o 3 koncertach w Operze Leśniej w Sopocie: 28.07.1946 r. Latoszewski - Sztompka - Janowski, 4.08.1946 r. Górzyński - Wroński, 11.08.1946 r. Wodiczko - Dubiska.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.