Dziewczyna, która podeptała chleb / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2024)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 12.01.2024 r. na Scenie Malarnia. Scenariusz, reżyseria, scenografia, światło i projekcje: Mariusz Grzegorzek, kostiumy: Grzegorz Gonsior.