Dziewczyna, która podeptała chleb - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2024)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 12.01.2024 r. na Scenie Malarnia. Scenariusz, reżyseria, scenografia, światło i projekcje: Mariusz Grzegorzek, kostiumy: Grzegorz Gonsior.
Na okładce plakat, autor: Jacek Staniszewski.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.