Nur ein Electrola zu Weihnachten- : das immer schenkende Geschenk. / Vox-Haus Danziger Musikhaus. (s.n., 1928)
Druk ulotny polecający kupno świątecznych prezentów w gdańskim, przedwojennym sklepie muzycznym Vox Haus znajdującym się na Langgasse 26 (Długa).