Hermann Cohen i początki szkoły marburskiej / [Andrzej J. Noras]. - Noras, Andrzej Jan (1960-2020)
Recenzja książki : Hermann Cohen : Briefe an August Stadler ; Hrsg. von H. Wiedebach, Schwabe Verlag Basel 2015, ss. 172.