Exlibris h. fogedgaard / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1969)
Napis wielobarwny w trzech liniach: exlibris h. fogedgaard. Sygnatura autora w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.