Król żelaza i łańcuchów Ursus II-gi. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujacy o występach siłacza Janusza Sarneckiego.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne