Zw. Zawodowy Pracowników Leśnych i Przemysłu Drzewnego Oddział w Kościerzynie zaprasza wszystkich obywateli na uroczyste otwarcie Świetlicy Związkowej / Zw. Zawodowy Pracowników Leśnych i Przemysłu Drzewnego Oddział w Kościerzynie Zarząd. ([s.n.], 1949)
Afisz inf. o otwarciu świetlicy 29.05 1949 r. w Kościerzynie.