Gdańsk. Widok ogólny - Wendołowski, Jerzy (1913-1988).; Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze Ruch, 1973)
Przedstawia widok ogólny Gdańska z Biskupiej Górki, ok. 1975 r.
Miejsce wyd. wg działalności wyd.. data wg przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe