Paweł Huelle - Kto mówi o czekaniu? - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1995)
Plakat przedstawienia z 1995 r. Na plakacie twarz mężczyzny w okularach, w których odbijają się inne osoby.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.