25 lat ORMO - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1972)
Przedstawia Komendanta ORMO A. Jurgiewa przekazującego sztandar Tadeuszowi Bejmowi, około 1972 r.
Tytuł na rewersie.
Data na podstawie inwentarza.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Gdańsk