Johann Wilhelm von Archenholz. ([Niemcy], 1812)
Przedstawia portret Johanna Wilhelma von Archenholza, urodzonego w Gdańsku pruskiego oficera, profesora historii i publicysty.
Pod kompozycją napis: Johann Wilhelm von Archenholz. Geb. d. 3. Sept. 1745, gest. D. 28. Febr. 1812.
Autor nieznany, praca niesygnowana.
Miejsce powstania według języka i tematu.
Data powstania według tematu i techniki.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w