Müller-Gewerkshaus Jul. Greth. - Greth, Julius Gotthard Beniamin (1824-1903) (Verlag von Theodor Bertling in Danzig ; Druck v. Gebr. Delius in Berlin, 1858)
Przedstawia widok na tzw. Dom Cechu Młynarzy w Gdańsku.