Człowiek za burtą : Komedia w trzech aktach Antoniego Cwojdzińskiego / Teatr Kameralny "Wybrzeże". ([wydawca nieznany], 1948)
Program teatralny premiery 7.06.1948 r. Reżyseria: Wacław Ścibor, dekoracje: Agnieszka Hornicka.