Exlibris M. Maciąga nr= / M. Maciąg. - Maciąg, Mirosław (1961)
W owalu napis: Exlibris, niżej na wstędze: M. Maciąga, u dołu: nr=, pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej i data.