Lupa / teatr / Krzysztof Bieliński ; [red. prowadzący Adam Pluszka ; tekst Georges'a Banu z fr. na pol. przeł. Katarzyna Bartkiewicz, wywiad Piotra Gruszczyńskiego z Krystianem Lupą "Mieszczuchożerna donkiszoteria" oraz tekst Georges'a Banu na ang. przeł. Błażej G. Kubacki, tekst Piotra Gruszczyńskiego "Widma"oraz "Impresje" Krystiana Lupy na ang. przeł. Mary Sibierski]. - Bieliński, Krzysztof (1978- ). (Wydawnictwo W.A.B., 2009)
Album fotografii ze spektakli Krystiana Lupy.