Lupa / teatr - Bieliński, Krzysztof (1978- ).; Bartkiewicz, Katarzyna; Kubacki, Błażej; Sibierski, Mary.; Banu, Georges (1943-2023).; Gruszczyński, Piotr (1965- ).; Pluszka, Adam (1976- ).; Lupa, Krystian (1943- ). (Warszawa : Wydawnictwo W.A.B., 2009)
Album fotografii ze spektakli Krystiana Lupy.
Równolegle tekst pol. i przekł. ang.
Keywords: Lupa, Krystian -- (1943- ) -- inscenizacja -- fotografie; Fotografia teatralna -- Polska -- 1990-.