Ex . Libris V. A. Grégr / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1951)
Mężczyzna w sztormiaku za kołem sterowym, u dołu napis: Ex . Libris V. A. Grégr. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.