"Syn klasy robotniczej". - Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność". (Gdańsk : NSZZ "Solidarność", 1981)
Afisz z fragmentem wiersza T. Polanowskiego i mężczyzną siedzącym na fotelu z napisem na koszulce IX Wjazd decydentów.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- druki ulotne; Druki ulotne -- Polska -- 1970-2000.