Ex Libris Anny Pietruszewskiej : Fecit Zbigniew Janeczek 1977 Now / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1977)
Na tle małych sylwetek męskich w strugach deszczu naga półpostać kobieca. U dołu napis: Ex Libris Anny Pietruszewskiej + Fecit Zbigniew Janeczek 1977 Now.