[Afisz. Incipit] Ośrodek Sportowy Stoczni Gdańskiej ... zawody bokserskie K.S. Unia Grudziądz-K.S. Stal Stocznia Gdańska. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach bokserskich w Gdańsku, 3.04.1955 r.