[Afisz. Incipit] Ośrodek Sportowy Stoczni Gdańskiej ... zawody bokserskie K.S. Unia Grudziądz-K.S. Stal Stocznia Gdańska. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach bokserskich w Gdańsku, 3.04.1955 r.
Keywords: Boks -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.