Ex-Libris Dr. Joan Catasús / Gardeta. - Gardeta, Francisco ([wydawca nieznany], 1951)
Na tle płomieni tancerka hinduska, napis u góry: Ex-Libris, u dołu w obramowianiu: Dr. Joan Catasús. Nazwisko artysty i data w obrębie kompozycji.