Beste Wünsche Hugo von Balzar / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1959)
Przedstawia kwiat zawilca, u dołu napis: Beste Wünsche Hugo von Balzar. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.