Poczty sztandarowe przed wartownią nr 1 podczas uroczystości otwarcia Izby Pamięci Narodowej na Westerplatte. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1974)
Przedstawia poczty sztandarowe podczas uroczystości otwarcia Izby Pamięci Narodowej na Westerplatte w 1974 roku.