[Afisz. Incipit:] Mecz piłki nożnej o mistrzostwo Kl. I. (wojewódzkiej) K.S. Budowlani Elbląg K.S. Kolejarz Elbląg ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o meczu 2.07.1952 r. Stadion K.S. "Stal" w Elblągu przy ul. Agrykola.