[Gdańsk - południowy portal kościoła Mariackiego ] - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1945)
Przedstawia południowy portal Kościoła Mariackiego w Gdańsku.
Data i tyt. nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie