[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie Okręgowy Urząd Likwidacyjny w Sopocie podaje do wiadomości ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o sprzedaży ruchomości poniemieckich na terenie powiatów i miast: Malbork, Elblag, Kwidzyń, Sztum, Lębork.