[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie Okręgowy Urząd Likwidacyjny w Sopocie podaje do wiadomości ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o sprzedaży ruchomości poniemieckich na terenie powiatów i miast: Malbork, Elblag, Kwidzyń, Sztum, Lębork.
Keywords: Gdańskie, Województwo (Polska ; 1946-1949) -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła