[Witryna PSS we Wrzeszczu] / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1945)
Przedstawia witrynę sklepu Powszechnej Spółdzielni Spożywców przy ulicy Grunwaldzkiej w Gdańsku-Wrzeszczu, około 1960 roku.