Łodzie - Rogiński, Bolesław (1907-1990). ([Gdańsk], 1956)
Przedstawia dwie łodzie wyciągnięte na brzeg.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.