Studenci 1go roku AMG w bibliotece akademickiej zakładają swoje kartoteki czytelników / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia studentów pierwszego roku Akademii Medycznej w Gdańsku zakładających w bibliotece akademickiej karty czytelnika, 6 października 1977 roku.