[Afisz. Incipit] Ogłoszenie publiczne Prezdium Miejskiej Rady Narodowej m. Słupska ... / Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Słupsku. (Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Słupsku, 1946)
Afisz informujący referendum.