[Afisz. Incipit] Ogłoszenie publiczne Prezdium Miejskiej Rady Narodowej m. Słupska ... - Słupsk (Polska). Miejska Rada Narodowa. Prezydium (Slupsk : Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Słupsku, 1946)
Afisz informujący referendum.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła