[Afisz. Incipit] W V rocznicę powstanie Spółdzielni Wydawniczo-Oświatowej "Czytelnik" odbędzie się ... masowy wyścig kolarski. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wyścigu na tarsie Wejherowo-Reda-Wejherowo 23.10.1949 roku.