Vormerk Kalender 1931 / Rudolf Witt Papier und Bürobedarfshaus. (Rudolf Witt Papier und Bürobedarfshaus, 1931)
Kalendarz reklamujący usługi Rudolf Witt Papier und Bürobedarfshaus, przedwojennej gdańskiej drukarni i handlu materiałami biurowymi; Langgasse 48-49 (Długa).